Aplicatii

Utilizarea ozonului și a dezumidificării

 • Utilizarea ozonului și a dezumidificării pentru a elimina mucegaiul poate fi o metodă eficientă de control al creșterii mucegaiului într-un spațiu. Generatoarele de ozon pot fi folosite pentru a crește concentrația de ozon din aer, despre care se știe că este eficient în eliminarea mucegaiului. În plus, dezumidificarea este utilizată pentru a reduce nivelul de umiditate din aer și pentru a elimina zonele cu umiditate relativă ridicată care pot oferi condiții bune pentru creșterea mucegaiului.

Aplicatii

PUBLIC SPACES

 • Această metodă este eficientă și aplicabilă atât pentru spațiile comerciale, cât și pentru cele rezidențiale. Generatoarele de ozon pot fi folosite pentru a crește concentrația de ozon din aer, despre care se știe că este eficient în eliminarea mucegaiului. Dezumidificatoarele pot fi folosite pentru a reduce nivelul de umiditate și pentru a elimina zonele cu umiditate relativă ridicată care pot oferi condiții bune pentru creșterea mucegaiului.

Aplicatii

PRIVATE RESIDENCES

 • Această metodă este relativ ușor de implementat și poate fi folosită în orice spațiu în care este prezent mucegai. Costul și timpul necesar pentru implementarea acestei metode sunt în general scăzute, ceea ce o face o soluție rentabilă pentru controlul mucegaiului. În plus, această metodă este, de asemenea, sigură, deoarece ozonul și dezumidificarea nu implică utilizarea de substanțe chimice sau fum.

Aplicatii

Ozonul este un agent oxidant puternic care poate ucide sporii

 • Combinația dintre tratarea cu ozon și dezumidificarea poate fi o metodă eficientă de eliminare a mucegaiului în spațiile interioare. Ozonul este un agent oxidant puternic care poate ucide sporii și sporii de mucegai și poate neutraliza mirosurile de mucegai. Dezumidificarea este, de asemenea, un pas important în remedierea mucegaiului, deoarece mucegaiul necesită umiditate pentru a crește. Prin reducerea nivelurilor de umiditate interioară, puteți crea un mediu mai puțin primitor pentru creșterea mucegaiului.

Aplicatii

Eficiența

 • Eficiența acestei metode va depinde de mai mulți factori, inclusiv severitatea contaminării cu mucegai, dimensiunea zonei afectate și condițiile ambientale. În general, tratarea cu ozon și dezumidificarea sunt cele mai eficiente atunci când sunt utilizate ca parte a unui plan cuprinzător de remediere a mucegaiului, care include curățarea și dezinfecția adecvată a suprafețelor.

E.coli
Culture

 • Before treatment

  Before treatment

 • After treatment

  After treatment